گروه تابلوسازی رسانه با بیش از 12 سال سابقه در صنعت تابلوسازی آماده ارائه جدیدترین سبک تابلوهای تبلیغاتی تابلوهای پارامتریک و ژئومتریک به شما عزیزان میباشد
جهت ثبت سفارش با شماره ی 09154067228 تماس بگیرید

اشتراک گذاری:

تابلوهای پارامتریک چیست؟ 

جدید ترین نوع تابلوهای تبلیغاتی که  بصورت اشکال مختلف و یا زمینه های موج دار می توان اجرا کرد و ظاهری بسیار زیبا و سه بعدی به محل کار شما هدیه میدهد.

شما میتوانید زمینه ی تابلو ی خود را با توجه به دیزاین و خلاقیت خود و با استفاده از تخصص تابلوساز بصورت حجمی و سه بعدی در طرح های مختلف همانند امواج و یا اشکالی که به صورت امواج برجسته شده اند را اجرا کنید.

جنس تابلو های پارامتریک از چیست؟

این سوالی است که با نگاه کردن به زمینه تابلو پارامتریک ذهن مخاطب را مشغول میکند و باعث کنجکاوی و جلب نظر آن میشود که این تابلو به چه صورت و با استفاده از چه متریالی به این شکل درآمده است و شاید همین برای شما کافی باشد که محل کار شما را منحصر به فرد کند و در ذهن مخاطب نقش ببندید.

جنس تابلوهای پارامتریک با توجه به فضای محل نصب و طرح مورد نظر و حتی ابعاد متغیر است.

در حال حاضر متریال هایی که برای تابلو پارامتریک استفاده میشود ورق های کامپوزیت.ورق پی وی سی . ورق ام دی اف . ورق آهن است که هر کدام کاربرد متفاوتی دارد به این صورت که زمینه های پارامتریکی که با ورق کامپوزیت میتوان اجرا کرد را با ورق پی وی سی یا آهن نمیتوان اجرا کرد یا اگر قابل اجرا باشد با همان ظرافت و تمیزی قابل اجرا نیست.

در ادامه با کاربرد های مختلف متریال برای تابلوهای تبلیغای پارامتریک آشنا میشوید.

تابلو ژئومتریک فلزی و روش ساخت آن:

تابلو ژئومتریک فلزی و المان شهری

تابلو های ژئومتریک فلزی معمولا برای ابعاد های بزرگ و المان های شهری کاربرد دارد و قطعا در سطح  شهر با آنها برخورد داشته اید المان هایی که بصورت حجمی در ابعاد بزرگ و حجمی و یا بصورت اشکال هندسی ساخته شده است این مدل تابلو معمولا با ورق های آهن یک میل ساخته میشود و روش ساخت آن ها به این صورت است که پس از طراحی در نرم افزار های تخصصی بصورت حجمی حال قالب آنها را بصورت برعکس میسازیم و بعد از ساخت قالب آنها تکه های فلز در کنار هم داخل قالب چیده میشود و از داخل جوشکاری میشود و سپس تکه های مونتاژ شده در کنار هم مونتاژ میشود و سازه ای غول پیکر ساخته میشود و سپس پرداخت کاری و رنگ آمیزی انجام میشود.

تابلوهای ژئومتریک کامپوزیت و روش ساخت آن:

اجرای نما کامپوزیت سه بعدی تابلو ژئومتریک کامپوزیت

تابلو های ژئومتریک با متریال کامپوزیت همانند تابلو های فلزی در نرم افزار تخصصی طراحی میشود اما تفاوت تابلوهای ژئومتریک با فلز در نوع برش دستگاه است که ورق های کامپوزیت در این مدل باید با درستگاه سی ان سی شیار بخورد و بعد از شیار برش انجام شود و سپس با استفاده از تجربه و مهارت با دست شیار ها را بصورت حجم دلخواه تنظیم شود. سپس ورق های حجیم شده ی کامپوزیت کنار هم قرار میگیرند و روی سازه ی پروفیل آهن نصب میشود و زیرکاری منحصر به فرد و حجیم برای شما به ارمغان می آورد.

تابلو های پارامتریک پی وی سی و روش ساخت آن:

تابلو پارامتریک سه بعدی

پرکاربرد ترین و پر طرف دار ترین تابلو ی پارامتریک در حال حاضر تابلوهای پارامتریک پی وی سی است سبک ساخت این تابلو و روش مونتاژ آن با متریال ام دی اف تفاوتی ندارد اما تفاوت اصلی این تابلو در ضد آب بود آن است که مناسب برای فضای بیرونی و در معرض بارندگی است.

این نوع تابلو ی پارامتریک هم مانند بقیه ی متریال ها در مرحله اول با نرم افزار تخصصی طراحی و سه بعدی میشود و سپس با دستگاه سی ان سی برش میخورد و با توجه به طرح بر روی زیر کار مورد نظر بصورت شماره گذاری و بصورت نری مادگی داخل هم مونتاژ میشود.

تفاوتی که در تابلوهای پارمتریک پی وی سی  هست در  تعداد پی وی سی  و  قطر پی وی سی هست که متغیر است و با توجه به طرح و بودجه کارفرما میتوان آن را پرکار ساخت و یا قطر پی وی سی را پهن یا نازک کار کرد بعد از مونتاژ پی وی سی های شماره گذاری شده رو زیر کار شکل و یا طرح حجمی شما نمایان میشود و حال نوبت آن رسیده که زیر کار را بر روی سازه ی آهنی مونتاژ کرده و از پشت هم پیچ شود و سپس با توجه به سفارش کار فرما رنگ آمیزی شود و آماده ی نصب شود .برای ثبت سفارش تابلوهای پارامتریک با شماره ی 09154067228 تماس بگیرید.

نظر بدهید

محصولات مرتبط